Наш ИзборНаш изборОхрид

Без вода корисниците на улицата „Гоце делчев“ од пресекот со ул.„Бистрица“ како и споредните улици од населбата Далјан

Поради интервенција на водоводната мрежа, денес од 09:30 до 11:30 часот, без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ од пресекот со улицата „Бистрица“ до Здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици од населбата Далјан, информираат од ЈП Водовод.