Наш ИзборНаш изборОхрид

Лице од едно охридско село физички ја нападнал сопругата

На 18.02.2024 година во 05.45 часот, во СВР Охрид е пријавено дека, лице на (47) години  од едно охридско село, во семејниот дом, физички ја нападнал неговата сопруга.

Против напаѓачот, ќе биде поднесена соодветна пријава.

 

 

 

СВР