Неделен преглед на теренски активности од ЈП Водовод – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности од ЈП Водовод

Неделен преглед на теренски активности (05.02 – 11.02.2024).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 5ти до 11ти Февруари, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.

🛠 Отстранети се дефекти на следните локации:

– „Аџи Мустафа“
– ,,Даме Груев“
– „Кленоец“
– „Климентска“
– „Илинденска“ бр.45
– „Железничка“
– Авто камп Андон дуков
– Нас.Чекоштина (2 дефекти)
– Нас. Лагадин
– С.Елшани
– С.Лескоец