Погребална агенција „Две солзи“ Охрид – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш ИзборНаш изборОхрид

Погребална агенција „Две солзи“ Охрид

Вршиме комплет погребални услуги на сите градски и селски гробишта на територијата на град Охрид и Дебарца, како и 27/7 превоз од сите болници, 24/7носење во градска капела , превоз надвор од државата, откоп -закоп на гроб, погребална опрема, тоалетизација и облекување на починат и сите други услуги.  Можеме да ви гарантираме за професионален однос, со тоа што позади нас стои 11 годишно искуство на сите услуги. Се што треба да направите е да не контактирате на наѓите дежурни телефони
075/277-828 i 077/663-318 другото препуштете го на нашиот професионален тим. Достапни сме нон-стоп 24 часаво било кое време, истакнуваат од „Две солзи„ ДООЕЛ Охрид.