Наш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Празникот на Светиот Ефтимиј Великиј одбележан во Струга

По установената пракса и оваа година празникот на светиот Ефтимиј Великиј блесна во градот Струга. Мноштво народ пред светителот се поклонува и утеха во маката наоѓа. Радоста неизмерна и благодат се излива народ Божји со Христа се соединува.
На многу благословени години.