Пожар во куќа во Љубаништа – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Пожар во куќа во Љубаништа

Денеска избувна пожар во куќа во селото Љубаништа. Пожарот бил пријавен во охридската територијална противпожарна единица (ТППЕ) нешто по 11:30 часот.

Екипи на ТППЕ Охрид интервенираат со две возила и соодветен број пожарникари.