На најранливите треба да им помогнеме кој како може – Берберот Шогун најави дека бесплатно ќе шиша – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

На најранливите треба да им помогнеме кој како може – Берберот Шогун најави дека бесплатно ќе шиша

Солидарноста и свесноста за социјално ранливите е најпотребна во овие моменти.
Со цел помагање на социјално ранливи категории на граѓани,Barber shop Shogun продолжуват да им излезит во пресрет на овие наши сограѓани со бесплатено пострижување, напиша на својот ФБ профил берберот.