Поради дефект неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата “Момчило Јорданоски” – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Поради дефект неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата “Момчило Јорданоски”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа , денес од 15:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата “Момчило Јорданоски”.

извор:ЈП Водовод