(ФОТО)Нов изглед пред влезот на Манастирот Св.Недела – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО)Нов изглед пред влезот на Манастирот Св.Недела

Манастирскиот комплекс Св. Недела во Оровник доби нов изглед.