Пожар во помошен објект и куќа на ул.„Гоце Делчев“ – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш ИзборНаш изборОхрид

Пожар во помошен објект и куќа на ул.„Гоце Делчев“

На 01.12.2023 во 00.30 часот во СВР Охрид е пријавено дека настанал пожар во помошен објект и куќа на ул.„Гоце Делчев“ во Охрид, сопственост на  лице од Охрид. Од пожарот делумно била зафатена и куќа, сопственост на Е.З. од Охрид, а била оштетена и фасадата од куќа, сопственост на  лице  од Охрид. Повредени лица нема, а пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна единица