(ВИДЕО) Ветрот собори дрво кај несудениот покриен базен – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Ветрот собори дрво кај несудениот покриен базен

Ветрот собори дрво кај несудениот покриен базен кој потполно е заборавен од Властите во Скопје.