АктуелноОхрид

(ФОТО) Охрид кај познатиот „втор чинар“ некогаш и денес

Место кое на охриѓани е доста познато, поточно вториот чинар на улицата „Гоце Делчев“. Ако во минатото било сосема поинаку денес ова место изобилува со низа чајџилници и други локали кои го исполнуваат овој дел од охридската чаршија.