(ФОТО) Нов снег на Алпите – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Свет

(ФОТО) Нов снег на Алпите

Вака изгледаат Алпите, снегот воопшто не недостасува, а понатаму во следниот период очекуваме нова тура на обилни врнежи од снег!- објавува на својот профил метеопрогнозерот Славчо Попоски.