Наш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 11ти до 17ти Септември, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните локации:
– ,,Булевар Туристичка”
– „15ти Корпус “ (Галеб)
– „Марко Цепенков“
– „Андон Дуков “
– „1ва Македонска Ударна Бригада“
– „Гоце Делчев “ бр.265
– „Ванчо Питошески “
– „7ми Ноември “
– „Кленоец “
– ,,Стив Наумов’’
– ,, Климентска ‘’
– нас Рача
– с .Трпејца
– с .Велгошти
– с .Пештани