Наш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Формиран хор во рамките на црквата Св.Никола во Охрид

На иницијатива на ѓаконица Елена Ѓурѓиноска, долгогодишна хорска пејачка и диригент, се оформи хор при нашиот храм, со што се збогати велелепието на богослужбите, информираат од црквата Св.Никола.