АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Од денешните активности на оперативните служби на ЈП Охридски Комуналец

Чистење и хортикултурно одржување на просторот околу спомен-обележјето ,,Солза на Роза” каде ќе се одбележи годишнина од несреќата на бродот ,,Илинден” од 2009 год.
✅Сезонско уредување -кроење и плевење на украсната жардињера вдолж ул.Железничка
✅Косење на тревните површини кај детското игралиште населба Радојца Новичиќ