четврток, февруари 29, 2024
UncategorizedОхрид

Попот Ромео бара помош да го најде украденото куче

Познатото свештено лице од Охрид, попот Ромео Петрески објави видео на кое се гледаат две лица како го земаат и го носат неговото кучно милениче.

Видеото тој го постира на ФБ и моли за помош во пронаоѓањето на луѓето кои го зедоа или украдоа кучето.