UncategorizedНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пупе продолжува со постирање – сега е со Павлова Данева и Камнар ? !

Јован Мирчески Пупе, еден од главните активисти на движењето за формриање нова партија со социјал демократска идеологија се појави на нов пост на ФБ.

Овој пат тој е во друштво на угледната професорка Ана Павлова Данева и познатиот доктор Виктор Камнар. На фотографиајта тие се во познатиот ресторан „ Ла Петит“ кој е сопственост на поранешниот претседател на СДСМ Охрид, Науме Јованоски Чакар.

Јованоски Чакар е советник во Советот на Општина Охрид, но делува надвор од партијата СДСМ и врз него нема авторитет претседателката на охридското СДСМ – за јавноста не познатата Кртистина Крлеска Деспотоска.