АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Пуштен во употреба новиот резервоар за вода во Подмоље

Денес, во очи на големиот празник Илинден, убава вест за жителите на Подмоље.
Пуштен во употреба е новиот резервоар за вода, инвестиција на општина Охрид од суштинско значење, со што завршува долгогодишната голгота на жителите на Подмоље.
Изградбата на резервоарот е почната во 2020 година, а денес конечно се комплетира со сите неопходни елементи за негово пуштање во употреба, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Пецаков.
.
.
.
.