АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Кеј Македонија во 6 часот наутро

Утринско будење на Охрид. Полу празен град преполн со отпадоци во центарот. Ниската совест сеуште е наш главен придружник.

Екипи на ЈП Охридски Комуналец се од раните часови на терен да го исчистат целиот смет за „очите на градот “подоцна да не го видат сето она што срамно е оставено во текот на ноќта.

 

 

Дел од оние ранобудници кои уживаат во езерските води веќе се разладуваат во нив.