АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Пукната цевка на улица „Карпош Војвода“

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 17:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на дел од улиците “Карпош Војвода” и “Мирче Ацев”.