(ФОТО) Канео и хеликоптер МИ-8 во низок лет над езерото – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноМагазинМакедонијаНаш ИзборНаш изборОхридСоцијални Мрежи

(ФОТО) Канео и хеликоптер МИ-8 во низок лет над езерото

Неверојатна фотографија на Александар Менкиноски од иконографската црква Свети Јован – Канео и хеликоптер Ми-8 на АРМ кој надлетува ниско над водите на Охридско Езеро.

Црквата  Свети Јован Канео која до сега се најде три пати на насловната страна на „Национална Географија“ и безброј пати е објавена во светски медиуми или други пропагандни материјали е иконографски објект на Охрид , но и на Македонија.

Заследете го Александар Менкиноски на неговата ФБ страна и бидете во тек со извонредната работа на овој фотограф.