(ФОТО) Југославија плови по Охридско Езеро – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
главни-вестиИздвојувамеМагазинМакедонијаНаш ИзборНаш изборОхридПоследни Вести

(ФОТО) Југославија плови по Охридско Езеро

Кајче брендирано во боите на знамето на поранешна Југославија плови по Охридско Езеро.

КЛИКНЕТЕ SUBSCRIBE НА YOUTUBE КАНАЛОТ И СЛЕДЕТЕ ГИ ВИДЕО РЕПОРТАЖИТЕ ОД ПОРТАЛОТ PATUVANJA.MK