Охрид

ОО СДСМ: ЈП ” Билјанини извори” – рекордер во поскапување на цените на услугите за граѓаните

До кога ли локалното раководство и менаџерските тимови на охридските јавни претпријатија ќе ја замајуваат јавноста со секакви теми, а притоа ќе го заобиколуваат проблемот со примарното функционирање на јавните претпријатија ?!
ЈП ” Билјанини извори” – рекордер во поскапување на цените на услугите за граѓаните❌️❌️❌️
Ќе постане ли едно вакво јавно претпријатие, кое треба да претставува двигател на позитивно владеење во градот и кое треба да биде коректор на сите иреални идеи на Локалното раководство, за жал претпријатие кое многу ретко го претставува гласот на народот ❓️