АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Отворен ден на СОСУ “Св.Кирил и Методиј”- „З’ш економско? З’ш така требиТ!

Еден поинаков крај на учебната година!
Отворени работилници за поттикнување на позитивна интеракција и емоција кај учениците преку музика, забава и знаење!
Прекрасен ден, одличен настан, позитивна енергија…
Најдобри ученици, среќни професори …
З’ш економско?
З’ш така требиТ!

 

Видео: Охрид 1