АктуелноВидеаВидео

(ВИДЕО) Сите во НАБИЗИ на купување со големи ПОПУСТИ

Во продажниот центар на компаниајта НАБИЗИ Струга, од утрово се одржува саем на кој може да купувате со голем П О П У С Т !!! Интересот е огромен, продажниот центар е преполн, како на штандовите кои се на отворено, така и внатре во продажниот салон.

Побрзајте во НАБИЗИ и купете на П О П У С Т тоа што ви е потребно, а како е утрово во НАБИЗИ погледнете во видеото подолу: