АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: Набавивме булдожер за чистење на Буково

ЈП Охридски Комуналец кончено ќе се „ослободи“ од ропството на Буково кое трае повеќе од 20 години. Јавното претпријатие конечно обезбеди булдожер за чистење на депонијата и повеќе нема да ги плаќа годишните фактури за чистење на депонијата кон приватна фирма, во износ колку што чини самиот болдожер.

Повеќе од изјавата на Пецаков.

извор: Охрид 1