Се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за членови на локалното собрание на млади – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Се продолжува рокот за аплицирање на јавниот повик за членови на локалното собрание на млади

Општина Охрид го продолжи рокот за пријавување на Јавниот повик за членови на Локалното собрание на млади на Општина Охрид. Рокот се продолжува за 10 дена.

 

повеќе на ЛИНКОТ