АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 24ти до 30ти Април, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– Нас. Св.Стефан
– Нас. Лагадин
– „7ми Ноември“
– „Радојца Новичиќ“
– „Богомилска“
– „Дејан Војвода“ бр.260
– „Абас Емин“ бр.77
– „Коста Абраш“ бр.33
– „Стив Наумов“ ( 2 дефекти)
– „Железничка“
– „Ѓорче Петров“
– „Македонски Просветители“
– Резервоар Студенчишта
???? Во тек се градежни работи за поставување на нова линија на улицата „Абас Емин“.