АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Младите од ЈОУДГ Јасна Ристеска – објект Лескоец, ОУ Ванчо Николески – Лескоец се запознаа со професијата пожарникар

Едукација и запознавање на најмладите со професијата Пожарникар ????‍????????????
ЈОУДГ Јасна Ристеска – објект Лескоец, ОУ Ванчо Николески – Лескоец.
Месец Мај -,, Месец за заштита од пожари”????