АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 17ти до 23ти Април, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– С.Пештани
– Охридати
– „Бистрица (2 дефекти)“
– „Пирин Планина“
– „Славеј Планина“
– „Богомилска“
– „Прилепска“ бр.10
– „Охридска Бригада“ бр.62
– Пред Хотел Бетон
???? Во тек се градежни работи за поставување на нова линија на улицата „Абас Емин“.