Меморијален фудбалски натпревар во чест на фудбалската легенда Симе Стојаноски (Вучјак) – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Меморијален фудбалски натпревар во чест на фудбалската легенда Симе Стојаноски (Вучјак)

Се покануваат сите љубители на спортот, сите жители на село Враништа, и сите оние кои го познаваа. Да му оддадеме уште едно сеќавање на нашиот голем борец и легенда на Вранишкиот Фудбал и на сите оние кои прерано не напуштија.
Легендите заслужуваат да останат вечно да живеат во нашите сеќавања.
Натпреварот е предвидено да започне на 17.04.2023 год (Понеделник)
11 часот.
Иницијативен Одбор.