АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Голем број активности на екипите задолжени за одржување на јавна чистота

Чистење на крајбрежниот појас потег х.Метропол-с.Пештани од расфрлан ситен комунален отпад
????️Чистење на суводолицата и околниот простор во с.Пештани се’ до нејзиното влевање во езерото
????️Чистење на околниот простор од река Сушица на потег пресек со ул.Живко Чинго
????️Темелно чистење на поплочениот дел и граничниците на патеката потег канал Студенчишта до Парк
????️Вонредни активности за чистење на крајбрежниот појас од градско пристаниште до Холандски Парк