АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Се асфалтира дел од Димитар Влахов

Денеска се асфалтира дел од улицата Димитар Влахов.  Станува збор за дел од улицата која поминува пред општинската зграда и која се спојува со ново реконструираната улица Македонски просветители.

видео: Охрид 1