АктуелноОхрид

(ФОТО) Вечерно над Љубаништа

Граѓаните често објавуваат фотографии од изгрејсонце, зајдисонце, соѕвездија … Токму таква фотографија до Охрид 1 испрати наш читател, кој сака истата да ја сподели со сите.
Искрено навистина фотографијата вреди да се сподели …

фото: Anica Papakoch