АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Тековно одржување на детските игралишта од страна на ЈП Охридски Комуналец

ЈП Охридски Комуналец со активности за тековно одржување на детските игралишта на територијата на општина Охрид
✔Игралиштата генерално се чистат, хортикултурните содржини тековно се одржуваат и се коси тревната површина
✔ Активностите се спроведуваат по налог на локалната самоуправа , а ќе продолжат и во наредните денови