АктуелноОхрид

(ФОТО) Волонтерите од Црвен крст Охрид дел од свечената матурска вечер посветена на лицата со посебни потреби

Нашите волонтери и оваа година по втор пат беа дел од свечената матурска вечер посветена на лицата со посебни потреби, која е во организација на timtebowfoundation, под име “NIGHT TO SHINE”.
? Ни причинува огромно задоволство што волонтерите од Клубот на Млади на Црвен крст Охрид имаа повторно прилика да ја почувствуваат магијата на овој настан и со овие личности заедно да ги делат насмевките. ?
Црвен крст Охрид