(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа на кружниот тек на Бул. Туристичка со Абас Емин – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа на кружниот тек на Бул. Туристичка со Абас Емин

Сообраќајна несреќа на кружниот тек на Бул. Туристичка со Абас Емин. Полицијата врши увид.

извотр: Охрид 1