АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Охриѓанецот Пајак број 1 на Јутуб трендинг во Македонија

Охриѓанецот кој настапува под уметничко име Пајак со дуетот кој го има со Антонија Гиговска  се број 1 на Јутуб трендинг во Македонија. Спотот за песната Хабиби е прегледана над 130.000 пати за само еден ден . Инаку реткост е на Јутуб трендинг воопшто да има спот од македонската сцена, а на трендинг постојано се вртат музички спотови од српската сцена, потоа музички спотови од Албанија а од македонска продукција понекогаш на тренинг успева да влезе само емисијата Во центар на Васко Ефтов.

Вака изгледа тренинг листата на Јутуб за Македонија во моментов