UncategorizedАктуелноОхрид

(ФОТО) Милена Дравиќ на дочек на Нова Година во Охрид 1956 год, во друштво на државна “елита”

Среќна и бериќетна 2023 година на сите членови на групава и нивните семејства со една стара фотографија од дочекот на Новата 1965 година во хотелот “Палас” во Охрид. На масата е веројатно тогашната охридска, скопска, а можеби и државна “елита”, во друштво на големата југословенска филмска ѕвезда Милена Дравиќ (седната е втора од лево, за оние што можеби нема да ја препознаат). Доколку некој препознае некого од другите присутни би било убаво да ги идентификува, напиша објавувачот на старата фотографија во групата на ФБ Охрид кој веќе го нема.

извор: ФБ Охрид кој веќе го нема