АктуелноОхрид

ЦУК: Поради одрони на магистралниот пат Кичево -Охрид кај с.Врбјани сообраќајот се довива по една коловозна лента

Од АМСМ известуваат дека поради одрони на магистралниот пат Кичево-Охрид кај с.Врбјани од 12:30 часот, сообраќајот се одвива по една коловозна лента.
фото- архива