АктуелноОхрид

(ФОТО) Реализирана уште една вонредна акција за зелен отпад на ул.Кленоец и ул.Радојца Новичиќ

Реализирана уште една вонредна акција за зелен отпад на ул.Кленоец и ул.Радојца Новичиќ🍃
🏡Со цел да им излеземе во пресрет на барањата на жителите од ул.Кленоец и ул.Радојца Новичиќ, денес реализиравме трета акција во есенскиов период за подигнување зелен отпад од уредување на градини и земјоделски производи
✔Подигнати се 24м3 зелен отпад