АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков:Во ОУ „Братство Единство“ – Лескајца, започнаа градежни активности за целосна реконструкција на санитарните јазли

Во ОУ „Братство Единство“ – Лескајца, започнаа градежни активности за целосна реконструкција на санитарните јазли.
Исто така во оваа училишна зграда се одвиваат и активности за реконструкција на електричната инсталација, стои во објавата на ФБ на градоначалникот Пецаков.