ЈП „Водовод“ со неделен преглед на теренски активности – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЈП „Водовод“ со неделен преглед на теренски активности

Неделен преглед на теренски активности ( 21.11 – 27.11.2022).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 21ви до 27ми Ноември, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– Нас.Исток (2 дефекти)
– С. Лескоец (2 дефекти)
– С.Љубаништа
– “Крали Марко”
– “15ти Корпус”
– “Марко Цепенков”
– “Ирина Мирка Гинова”
– “Васил Стефоски”
– “Железничка”
🛠 Во тек е поставување на нова линија на улица “Христо Узунов”.