АктуелноОхрид

Паскали: Дали охридските археолошки локалитети треба да изгледаат на паркинзи и депонии за градежен шут?

Горна Порта “ЗАБРАНЕТАТА ЛЕДИНА” Варош
На ова место е пронајдена златна маска.
( Архајски период, почеток на V век пред н.е.)
Национално богатство.
Дали охридските археолошки локалитети треба да изгледаат на паркинзи и депонии за градежен шут?
ОДГОВОРНОСТ !!! напиша на својот ФБ профил Никола Паскали дипломиран археолог, специјалност подводна археологија, истражувач, спелео нуркач, фотограф, еко активост.

извор: ФБ Никола Паскали