Uncategorized

Во тек се подготвителни активности за асфалтирање на неколку улици во село Долно Лакочереј

Во тек се подготвителни активности за асфалтирање на неколку улици во село Долно Лакочереј.
Според планот предвидено е асфалтирање на вкупна површина од 1300 м2, напиша на својот ФБ профил градоначалникот Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков