АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ЖИВО од Дијамантската сала) Граѓанска трибина на СДСМ во Охрид

СДСМ продолжува со серијата граѓански трибини каде заедно со граѓаните отворено разговара за мерките и политиките на СДСМ, за визијата за иднината на земјава. Вечерва трибината е во Дијамантската сала на Хотел Инекс Олгица.

видео: СДСМ