среда, февруари 28, 2024
АктуелноОхрид

Црвен крст Охрид реализираше успешна крводарителска акција организирана за вработени во СВР

Во текот на изминатата недела, Црвен крст Охрид реализираше успешна крводарителска акција организирана за вработени во СВР, на која крв даруваа 28 крводарители, а истата се одржа во просториите на СВР Охрид.
❤️Изразуваме благодарност до сите хумани граѓани кои даруваа крв и ја истакнаа својата хуманост и висока општествена одговорност.

извор: ФБ Црвен крст