(ФОТО) Се поплочува паркинг просторот пред каналот „Студенчишта“ – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Се поплочува паркинг просторот пред каналот „Студенчишта“

Надлежни екипи рано утрово вршат уредување и пре-поплочување на изместените плочки од паркинг просторот кој се наоѓа пред каналот „Студенчишта“ поточно пред самиот мост.