АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Куче е заглавено во водата под малото пристаниште наспроти хотелот Палас – Апел доколку може некој да му помогне

Куче е заглавено во водата под малото пристаниште наспроти хотелот Палас. Кучето најверојатно барајќи вода слегло од шеталиштето, но сега неможе да се качи на мостот поради нискиот водостој на Езерото.

Апел до оние кои можат да му помогнат на беспомошното животно да излезе од водата, затоа што доколку во текот на вечерта на кучето не му помогне никој, истото ќе остане во водата цела ноќ и најверојатно ќе го извадат вработените од ЈП Охридски комуналец кои рано наутро го чистат Кејот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ohrid1.com (@ohrid.1)

видео: Охрид 1